.

.

Saturday, November 13, 2010

Ett mossigt inlägg.

Hej kära Stickare (kan man säga så?, If not, have I created a new word, märk också det stora S'et en ganska viktig detalj (för den visar hur viktiga vi är och hur mycket vi påverkar vår omvärld.) Klockan är nu exakt 02.44, enligt min dator men jag är inte helt säker på om den är synkroniserad med fröken ur's tid, så bli inte förvirrade eller få panik om eran klocka går nårga minuter senare eller före min, ni kommer säkerligen komma i tid till tåget på måndag förutom om era visare visar en timma annorlunda än min, för då borde ni köpa ett par nya batterier eller en helt nya väckarklocka och samtala med den alltid lika trevliga fröken ur.)

Till det viktiga, jag stickar en stickning på 57 maskor i den mossiga "dubbla mossstickningen". Dock är den inte så mysig som ordet mossig får en att associera till, för mitt garn heter "pearl" och små vita pärlor är trädda på det vita garnet så det är faktist ganska sticksigt. Resultat=stickningen blir sticksig. Men det gör inget för jag stickar...... (TADAAAHA.. trummvirvel, en liten man i röd kostym trumpetar med en trumpet i vilken det hänger en flagga som det står "knitting is fashion, you're a fool if you haven't realized it yet, sorry" på) ....en väska! En vit liten en, med vita pärlor , i mosstickning, och 57 maskor bred (jag vet inte hur hög/lång den blir än för jag har ju inte avslutat projektet än) och min inspriation har jag fått från CHANEL. Vad mer kan jag säga om denna blivande kreation? Inte så värst mycket faktist, än att jag lägger upp bilder på min ritning imorgon och kanske en bild på en inspirations väska!

Ha en trevlig natt och hoppas ni drömmer fina drömmar om mossiga stickningar, och då mossiga som i mysigt mossiga med mohair eller något annat luddigt lent garn . Nu fick jag en impuls att hoppa ner i en stor dubbel säng med ett stort luddigt stickat täcke, fick inte ni det också?
Håll i Stickare, utan oss skulle världen gå under.

No comments:

Post a Comment